Welkom bij MOONALISA'S!

WIE BEN IK? 

Ik ben Lisa! Mama van een 3-jarige zoon, geweldige metie, super vriendin en collega. Hoewel ik overdag dus werk is het mijn doel om iedereen de wereld van essentiële oliën (en meer) beter te leren kennen zodat iedereen van deze voordelen kan genieten. En t’is gewoon tof! 

Ik ben erin gerold dankzij mijn klein spook, zoonlief Flor. Toen hij pas naar de crèche ging kwam hij met het ene virus na het andere thuis, herkenbaar voor veel mama’s en papa’s waarschijnlijk… Vanaf enkele maanden moest hij al 3x per dag puffen (fisiochamber), wat ik niet niks vind voor baby’tjes. Mijn hart brak elke keer en voelde me machteloos. Je kan spijtig genoeg de pijn, hoest, snotneus niet overnemen dus ben ik opzoek gegaan naar andere gezondere, natuurlijkere manieren om hiermee om te gaan of dit proces te ondersteunen. 

De grootmoeder van mijn mama was vroeger ook ‘into’ heilzame planten en kruiden dus ver moet ik mijn interesse in deze krachten der natuur niet zoeken. Ik ben al heel lang bezig met (heilzame) theeën e.d. en de essentiële oliën volgden… Al de krachten van de plant geconcentreerd in 1 druppel. SAY WHAT? Het werd echt een dagdagelijkse bezigheid. Een tijd lang kon je me enkel terugvinden met mijn neus in boeken, artikels en bij ‘our friend google’. Zo heb ik zeer leerrijke en super interessante opleidingen, cursussen en webinars gevolgd. Dit alles heeft me gebracht waar ik nu sta: een zelfzekere mama op vlak van gezondheid voor mezelf en mijn kind, een fulltime job en beginnend bijberoep met webshop over dit geweldige onderwerp: essentiële oliën.

DOEL

Mijn doel is andere helpen op hun (essentiële) olie pad en dit door goed te informeren via de nieuwsbrief, sociale kanalen en blogs op de website. Ook wil ik mensen meteen de kans geven om betrouwbare producten aan te schaffen (lees: producten waar niet aan gechipoteerd is) en je zo veel tijd en moeite te besparen. Want geloof mij, I did the research. Omdat ik hier echt in geloof en mensen wil aansteken met dit ‘natuurlijke’ virus, allemaal om onze gezondheid en die van onze dierbaren te ondersteunen. The healthy way.