Welkom bij MOONALISA'S!

MOONALISA’S is een webshop die essentiële oliën aanbiedt en alles wat ermee te maken heeft, gemaakt door een mama voor mama’s en iedereen die aan zijn/haar gezondheid wil werken op een natuurlijke manier. Essentiële oliën (gewonnen uit delen van planten en bomen zoals bloemen, zaden, schors) hebben een preventief en ondersteunend effect op onze gezondheid: mentaal, fysiek, energetisch, spiritueel en emotioneel. Wil je hier graag meer over weten, neem dan een kijkje op de blog of vraag rechtstreeks advies aan Lisa.  

Enkelvoudige oliën

Een enkelvoudige olie of ‘single oil’ is één soort olie bijvoorbeeld citroen,... 

Diffusers

Hieronder vind je een overzicht van alle ultrasone (water) diffusers oftewel verstuivers... 

Samengestelde oliën

Een samengestelde olie, ook wel blend of mix genoemd, bestaat uit meerdere... 

 • Wat is een essentiële olie?

  Het is toch belangrijk om je eerst te verdiepen vooraleer je start met essentiële oliën. We vragen ons even af WAT ze zijn en WAAR ze vandaan komen. Alsook zoom ik hier een beetje in op de chemie van EO’s want dit bepaalt véél.

  Lees meer 
 • Gezondheids-voordelen van essentiële oliën

  Essentiële oliën zijn een manusje van alles en dus inzetbaar op talloze gebieden. Lees hier meer over, onder andere, de (algemene) fysieke, mentale en emotionele voordelen van essentiële oliën. 

  Lees meer 
 • Veilig gebruik essentiële oliën

  Wil je weten HOE de juiste olie te kiezen en WAAR op te letten? We've got you! Eerst starten we met het bepalen van ons (therapeutisch) doel en dan gaan we kijken naar de verschillende toepassingswijzen.

  Lees meer 
 • Essentiële oliën & kids

  Aromatherapie kan een grote meerwaarde zijn in het leven van een klein mensje en het is belangrijk dat we hen goed en op een natuurlijke (niet ingrijpende) manier kunnen helpen en ondersteunen. Hier lees je ook waar je moet op letten.

  Lees meer 
1 van 4